Suomen Davis Cup -joukkue nimetty: "Tuttu ja vahva viisikko"

Kapteeni Jarkko Nieminen (vas.) on valinnut joukkueeseen muun muassa Emil Ruusuvuoren. Arkistokuva. Martti Kainulainen / LEHTIKUVA

STT

Suomen miesten tennismaajoukkue kohtaa 17.–18. syyskuuta Espoossa pelattavassa maaottelussa Intian. Ottelu on Davis Cupin I-ryhmän ottelu. Kapteeni Jarkko Nieminen on valinnut joukkueeseen Emil Ruusuvuoren, Henri Kontisen, Harri Heliövaaran, Otto Virtasen ja Patrik Niklas-Salmisen.

– Kyseessä on tuttu ja vahva viisikko. Jokainen on erinomainen yksilö- ja joukkuetasolla, kommentoi Nieminen liiton tiedotteessa.

Samainen viisikko on ollut nostamassa Suomea ylöspäin Davis Cupissa ja nyt lähennellään jo maailmanlohkon karsintoja. Otteluparin voittaja etenee joko marraskuun jatkokarsintaan tai suoraan maailmanlohkon karsintaan 2022. Tämä riippuu I-ryhmän voittajamaiden Davis Cup -rankingista. Jatko-ohjelma on selvillä syyskuun tapahtuman jälkeen.

Joukkueeseen kuuluvat myös varapelaaja Iiro Vasa ja fysioterapeutti Joni Honkaniemi.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut