FC Lahden trio U16-maajoukkueeseen

FC Lahden P15-joukkueesta valittiin kolme pelaajaa Suomen U16-maajoukkueeseen. Päävalmentaja Kai Nyyssönen valitsi joukkueeseen Vilho Huovilan, Colin Ndabawedjen ja Samuel Pasasen. Elokuun lopulla pidettävälle 2006-syntyneiden Eerikkilän leirille osallistuu yhteensä 29 pelaajaa.

Kolmikosta Pasanen pelaa keskikentän keskustassa, Huovila ja Ndabawedje ovat hyökkääjiä. Lapsuusvaiheensa jalkapallon parissa Huovila on pelannut Valkealan Kajossa, Ndabawedje Lahen Pojissa ja Pasanen FC Kuusysissä. Kolmikon joukkue FC Lahti P15 porskuttaa tällä hetkellä toisena Etelän Liigassa vain kahden pisteen päässä HJK:sta.

Vuotta vanhemman ikäluokan tapaan myös U16-poikien piti pelata kaksi maaottelua Islantia vastaan, mutta vallitsevan koronatilanteen takia vierasjoukkue ei matkusta Suomeen.

– Viime päivät ovat olleet hektisiä, kun olemme pyrkineet järjestämään maaotteluita. Valitettavasti se ei onnistunut, mutta onneksi pääsemme työskentelemään yhdessä näinä haastavina aikoina. Näemme nyt pelaajia pienemmässä ryhmässä ja pääsemme viemän asioita eteenpäin. On tärkeää, että pystymme tekemään hommia yhdessä säännöllisesti, kertoo Nyyssönen Palloliiton sivuilla.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut