Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kiteellä kuohuu: Superpesispelaaja pois tämän ja ensi kauden joukkueesta

Miesten Superpesiksen alempaan keskikastiin lukeutuva Kiteen Pallo on vapauttanut Valentin Ikosen joukkueen vahvuudesta. Ikonen, 25, ei ole loppukauden aikana joukkueen mukana eikä jatka joukkueessa ensi kaudellakaan.

– Kiteen Pallossa katsotaan, että Ikosen vapauttaminen joukkueen vahvuudesta vapauttaa joukkueeseen uutta energiaa. Tämä on seura- ja valmennusjohdon yhteinen päätös, ja asiasta ei tiedoteta enempää, seuran verkkosivuilla kirjoitettiin .

Ikonen aloitti Superpesiksessä vuonna 2012 Hyvinkään Tahkossa ja on edustanut pääsarjatasolla myös Kouvolan Pallonlyöjiä ja Imatran Pallo-Veikkoja. Kiteelle hän siirtyi kaudeksi 2018.

– Kiteen Pallo haluaa kiittää Valentinia yhteisistä vuosista sekä toivottaa onnea ja menestystä tulevaan, seura kirjoitti.

Kitee on sarjassa 11:ntenä, kun runkosarja lähestyy loppua. Pudotuspeleihin on matkaa keskiarvolla mitattuna 0,17 pistettä.