FC Lahdelle todellinen ulospuhallus - 12 ottelun mittainen tappiottomien pelien putki katkesi

2. puoliaika

FC Lahti ei saanut toisella puoliajalla kaivattua kiriä aikaiseksi. Joukkueen esitys jäi kaikin puolin kovin nuhaiseksi.  Kotijoukkueesta oli turha etsiä onnistujia. Harvoin käy niin, ettei yksikään pelaaja pääse omalle tasolleen. Nyt oli sen aika. Esitys jäi vaatimattomaksi.

Haka lähti kotimatkalle 2–0-vierasvoitto mukanaan. Samalla päättyi Kuhnureiden 12 ottelun mittainen tappiottomien pelien putki.

Isäntien paras maalipaikka tuli tunnin kohdalla. Jean-Christophe Coubronne keskitti boksiin, ja sinne rynnännyt Mikko Viitikko venytti pitkän ruhonsa palloon, mutta ohjaus vitosen viivalta viuhui yli Mika Hilanderin vartioiman maalin yli.

Lahtelaiset saivat myös huonoja uutisia, kun jalkaansa loukannut kippari Kari Arkivuo joutui jättämään kentän 64 minuutin kohdalla. Arkivuo yritti jatkaa pelaamista, mutta joutui pettymään.

1. puoliaika

FC Lahti pelasi varmasti yhden heikoimmista puoliajoistaan tällä kaudella. Vierailija Valkeakosken Haka lähti puoliajalle 2–0-johdossa.

Hakan molemmista maaleista vastasi Aleksandar Vucenovic. Osumat syntyivät 16. ja 39. minuutilla.

Etenkin avausmaali oli lahtelaisvinkkelistä katsottuna halpa. Toppari Mikko Viitikko sortui helppoon virheeseen, kun hän yritti pelata palloa alaspäin maalivahti Antonio Reguerolle. Viitikon oikean jalan syöttö karkasi liian sivuun ja Vucenovic pääsi tyrkkäämään pallon tyhjään maaliin.

Haka hallitsi muutenkin ensimmäistä puolituntista. Lahti ei saanut pallollista pelaamistaan missään vaiheessa käyntiin. Syöttötyöskentely oli luokatonta. Kaikki perusasiat olivat enemmän tai vähemmän pielessä.

Kuhnureiden hyökkäyspeli oli täysin sattumanvaraista. Vucenovicin toinen maali oli ansaittu. Hakan hyökkääjä pääsi pommittamaan hienon sommitelman jälkeen pallon voimalla etukulmasta ohi Regueron.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut