Koskimies ja Lahtinen nakuttivat koripallonaiset voittoon Itävallasta

STT

Perjantaina loppuhetkillä tappioon Itävaltaa vastaan taipunut Suomen naisten koripallomaajoukkue sai lauantaina revanssin, kun joukkueet kohtasivat uudelleen maaottelussa Helsingissä. Suomi heitti lauantaina 33 pistettä enemmän kuin perjantai-iltana, mikä siivitti Suomen 86–71-voittoon.

– Nostimme puolustuksen intensiteettiä todella paljon ja teimme joukkueena todella paljon töitä. Itävalta heitti hyvin ja teki komeita koreja, mutta saimme joukkuetekemisemme puolustuspäässä todella hyväksi, Suomen päävalmentaja Pekka Salminen tuumi Koripalloliiton tiedotteessa .

Suomen ahnaimmat pistenaiset olivat 24 pistettä herkutellut Elina Koskimies ja 23 pisteeseen yltänyt Lotta-Maj Lahtinen.

– Hyökkäyspäässä sitten nostaisin esiin Koskimiehen fantastisen heittopelin sekä Lahtisen kokonaispelin. Ne ovat hienoja uutisia meille, Salminen jatkoi.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut