Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

USA kohtaa hallitsevan maailmanmestarin olympiakoripallon puolivälierässä

Koripallon miesten olympiajatkopeleissä nähdään heti avauskierroksella melkoinen herkkupala, kun kolme viimeisintä olympiakultaa voittanut Yhdysvallat saa vastaansa kahden vuoden takaisen maailmanmestarin Espanjan. Alkulohkopelien jälkeinen arvonta toi muiksi puolivälieriksi ottelut Australia–Argentiina, Italia–Ranska ja Slovenia–Saksa. Ottelut pelataan tiistaina.

Slovenia otti alkulohko C:n voiton kaadettuaan sunnuntaina Espanjan 95–87. Slovenian NBA-tähti Luka Doncic jäi yhden syötön päähän triplatuplasta (12 pistettä, 14 levypalloa, 9 syöttöä). Slovenia ei ole hävinnyt yhtään virallista ottelua, kun Doncic on pelannut (16 voittoa).

Muut lohkovoittajat olivat Yhdysvallat avauskierroksella kaatanut Ranska sekä Australia, joka jätti B-lohkossa taakseen Italian. Lohkovaiheen tilastotähti oli Doncic, joka oli ykkönen pistekeskiarvossa (28,3), kakkonen levypalloissa (10,7) ja kolmonen koriinjohtaneissa syötöissä (7,0).