Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

NHL-hyökkääjä Evander Kanen epäillään lyöneen vetoa joukkueensa otteluista – liiga aloitti tutkinnan

San Jose Sharksin hyökkääjän Evander Kanen epäillään lyöneen vetoa joukkueensa otteluista. Jääkiekkoliiga NHL kertoi lauantai-iltana tutkivansa Kanen vaimon Anna Kanen syytöksen, jonka mukaan Kane olisi pyrkinyt häviämään Sharksin otteluita tahallaan.

– Miten NHL antaa uhkapeliriippuvaisen edelleen pelata, kun on täysin selvää, että hän haluaa hävitä ottelunsa voittaakseen rahaa. Hmm, ehkä jonkun pitäisi puuttua tähän, Anna Kane kirjoitti Instagramissa uutistoimisto AP:n mukaan .

– Voiko joku kysyä (NHL:n komissaari) Gary Bettmanilta, miten he antavat pelaajan lyödä vetoa omista peleistään?

NHL kertoi suhtautuvansa väitteeseen erittäin vakavasti.

– Pelimme integriteetti on ensiarvoisen tärkeää, liiga viestitti Twitterissä.

Raskaana oleva Anna Kane syytti Euroopassa juhlivaa miestään myös perheensä hylkäämisestä. Anna Kanella ei sanojensa mukaan ole varaa ostaa tyttärelleen vauvanruokaa, ja Evander Kane on käskenyt vaimoaan myymään vihkisormuksensa selviytyäkseen.

Evander Kane vastasi vaimonsa syytöksiin Twitterissä . Kane otti myös kantaa perheasioihinsa ja kertoi vaimonsa estäneen häntä näkemästä tytärtään. Pari hakee avioeroa.

– En ole koskaan lyönyt vetoa jääkiekosta, Sharksin otteluista tai yhdestäkään pelistäni, enkä ole koskaan yrittänyt hävitä ottelua tahallani. Odotan yhteistyötä liigan tutkintaryhmän kanssa ja sitä, että maineeni puhdistetaan, Kane kirjoitti sunnuntaina.

Kane, 29, on ollut viime vuosina otsikoissa rahapeli- ja talousongelmistaan. Vuonna 2019 lasvegasilainen kasino haastoi Kanen oikeuteen, sillä hyökkääjä ei ollut maksanut takaisin puolen miljoonan dollarin pelivelkaa.

Kane teki viime kaudella Sharksin paidassa 49 pistettä 56 ottelussa. Hyökkääjän seitsemänvuotinen ja 49 miljoonan dollarin arvoinen sopimus on voimassa vielä neljä kautta.

Kane on pelannut urallaan myös Atlantan ja Winnipegin sekä Buffalon organisaatioissa.