Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Bulls teki Markkasesta odotetusti rajoitetun vapaan agentin

NBA-koripallojoukkue Chicago Bulls on tehnyt odotetusti Lauri Markkaselle tarjouksen jatkosopimuksesta. Bullsia seuraavan koripallotoimittaja K.C. Johnsonin mukaan on kuitenkin todennäköistä, että Markkasen tie vie ulos seurasta.

Bullsin tekemä noin yhdeksän miljoonan dollarin sopimustarjous tekee Markkasesta rajoitetun vapaan agentin. NBA:n vapaiden agenttien markkinat avautuvat maanantaina. Sopimustarjouksen avulla Bullsilla on oikeus vastata toisen joukkueen tekemään tarjoukseen tai yrittää järjestää diili, jossa se kauppaa suomalaispelaajan muualle.

Periaatteessa on myös mahdollista, että Markkanen ei saa mieleistään tarjousta ja jatkaa Bullsissa yhdeksän miljoonan sopimuksella, mutta sitä pidetään epätodennäköisenä.

Markkanen, 24, hylkäsi ennen viime kauden alkua Bullsin tekemän jatkosopimustarjouksen. Kauden mittaan loukkaantumisista kärsineen suomalaisen rooli joukkueessa pieneni, ja hän kirjautti lopulta NBA-uransa heikoimman pistekeskiarvon 13,6.

Toukokuussa Markkanen sanoi, että tämä kesä on "hyvä tilaisuus katsoa, mitä tuolla olisi tarjolla minulle".

Markkanen varattiin NBA-varaustilaisuuden numerolla seitsemän kesällä 2017.