Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Yhdysvaltalaisuimari Caeleb Dressel rikkoi oman maailmanennätyksensä 100 metrin perhosuinnissa

Yhdysvaltalaisuimari Caeleb Dressel on rikkonut Tokiossa oman maailmanennätyksensä miesten 100 metrin perhosuinnissa. Samalla Dressel otti Tokion olympialaisissa jo kolmannen kultamitalinsa.

Kaksinkertainen maailmanmestari ui maaliin ajalla 49,45. Miehen aiempi ennätys oli vuoden 2019 maailmanmestaruuskisoista, joissa hän kellotti ajan 49,50.

Toiseksi lauantaisessa perhosuintifinaalissa tuli unkarilainen Kristof Milak ajalla 49,68, joka on puolestaan uusi Euroopan ennätys. Kolmanneksi kauhoi Sveitsin Noe Ponti, joka ui matkan aikaan 50,74.

Britannian joukkue ui maailmanennätyksen olympialaisten uutuusmatkalla

Britannian joukkue on saavuttanut uinnin 4x100 metrin sekaviestin olympiakullan. Tokion olympia-altaassa voitonarvoisesti kauhoivat Kathleen Dawson, Adam Peaty, James Guy ja Anna Hopkin, joka pysäytti kellon maailmanennätysaikaan 3.37,58. Edellinen ennätys oli Kiinan viimevuotinen 3.38,41.

Kiina (3.38,86) joutui nyt tyytymään hopeaan ja Australia (3.38,95) pronssiin. 4x100 metrin sekaviesti oli olympiaohjelmassa ensimmäistä kertaa.