Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

FC Lahti venytti putkeaan KTP:n kustannuksella

Jo ennestään pitkät putket saivat jatkoa Lahdessa, kun FC Lahti voitti miesten jalkapalloliigassa KTP:n 3–0. Voitolla Lahti venytti tappiottomien otteluiden putkensa jo 11 otteluun.

Vähemmän mairittelevasti KTP on poistunut nyt kentältä ilman voittoa yhtä monta kertaa. Lisäksi molemmilla on sarjassa toistaiseksi eniten tasapelejä tilillään (5).

FC Lahden keskikenttäpelaaja Eemeli Virta vastasi komeasta soolomaalista 11. minuutilla. Virta riisti pallon keskialueella, kuljetti lähelle rangaistusalueen rajaa ja ampui komeasti yläkulmaan yli KTP:n maalivahdin Anton Lepolan.

– Aikainen maali rauhoitti peliämme ja pystyimme hallitsemaan tilanteet sen jälkeen, maalintekijä kommentoi upeaa sooloaan.

Toisella puoliajalla KTP:n tuskaa lisäsivät Chinedu Geoffrey ja vaihtopelaaja Pyry Lampinen, jolle Virran tavoin maali oli kauden ensimmäinen.

Lopputulos oli suuri pettymys KTP:n valmentaja Gabri Xatartille, jonka joukkue menetti mahdollisuutensa tällä kertaa karkeiden virheiden myötä.

– Tulimme Lahteen hyvin optimistisena, mutta emme saaneet siirrettyä mitään harjoituksista peliin, Xatart totesi.