Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Tapper purjehtii suomalaisista johdossa, Kallioisen skeet-mitali hukkui tuplapummeihin

Suomalaisten suoritukset Tokion olympialaisissa 26. heinäkuuta:

Ammunta: Eetu Kallioinen sijoittui miesten skeet-finaalissa neljänneksi rikottuaan ampumistaan 40 kiekosta 36. Hän rikkoi kärkikolmikossa 28 ensimmäistä kiekkoa putkeen, mutta kaksoiskiekkojen tuplapummit lopussa pudottivat Kallioisen mitalijahdista. Hän oli peruskilpailussa kolmas rikottuaan 123 kiekkoa 125:stä. Toinen suomalainen Lari Pesonen oli peruskilpailun 28:s tuloksella 114.

Purjehdus: Kaarle Tapper jatkaa miesten Laser-luokan johdossa kolmen lähdön jälkeen. Hän purjehti maanantain lähdöissä kolmanneksi ja 14:nneksi, mikä tällä hetkellä putoaa Tapperin heikoimpana sijoituksena kokonaispisteistä pois. Avauspäivän jälkeen naisten Laser radialissa neljäntenä ollut Tuula Tenkanen putosi kokonaiskilpailussa neljän lähdön jälkeen kymmenenneksi jäätyään maanantaina sijoille 14 ja 33. Lontoon 2012 olympiahopeamitalisti Tuuli Petäjä-Siren otti naisten RS:X-purjelautailussa sijat 6, 11 ja 13 ja on kokonaiskilpailussa kuuden lähdön jälkeen sijalla 14.

Sulkapallo: Kalle Koljonen kukisti E-alkulohkon avausottelussaan Itävallan Luka Wraberin kahdessa erässä 21–13, 21–17.

Uinti: Ida Hulkko oli naisten 100 metrin rintauinnin välierissä 12:s ajalla 1.07,02 ja karsiutui kahdeksan uimarin finaalista. Hän oli oman eränsä kuudes.