Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

FC Lahti tavoittelee sunnuntaina kymmenettä tappiotonta ottelua

FC Lahti yrittää jatkaa sunnuntaina Espoossa FC Hongan vieraana pitkää tappiottomien pelien putkea Veikkausliigassa. FC Lahti voitti kauden avausottelussaan FC Interin, mutta hävisi sen jälkeen KuPSille ja HJK:lle. Toukokuun 22. päivänä Lahti voitti Hongan Lahdessa, eikä ole sen jälkeen tappiotta kokenut. Yhdeksän pelin putkessa on viisi voittoa ja neljä tasapeliä.

Sarjataulukossa FC Lahti on ennen sunnuntain ottelua viidentenä, samoissa pisteissä FC Interin kanssa. SJK voitti lauantaina AC Oulun 3–2 ja nousi kolmanneksi pisteen erolla Interiin ja Lahteen.

Sunnuntaina FC Lahden kokoonpanosta ovat seuran verkkosivujen mukaan varmasti sivussa Teemu Penninkangas, Viljami Isotalo ja Jean-Christophe Coubronne.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli kertoo seuran verkkosivuilla, että joukkueessa on hyvä tunnelma vaikka edessä on kahden ottelun viikko.

– Tunnelma joukkueessa on hyvä. Tulossa on vähän kierrätystä otteluruuhkan, vammojen ennaltaehkäisyn ja alustan vaihtojen takia. Sunnuntain otteluun lähtökohdat ovat silti hyvät. Vastustaja on hyvä. Heillä on hyvä henkinen moodi päällä. He haluavat onnistua kotona liigassa. Ottelu ei tule olemaan meille helppo missään nimessä, vaan ottelusta tulee kuuma ja kova.

Tavoitteet jäivät Valkeakosken kuivalla kentällä toteutumatta – FC Lahti nousi tasoihin 10 minuuttia ennen loppua