Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Maestro Crowe ja Milligan's School Axevallan ravien päälähtöjen parhaat

Petri Puron kasvattama Maestro Crowe oli vahvin Axevallan stayerlähdössä lauantaina. Stefan Melanderin tallin Milligan's School häikäisi kultadivisioonassa.

Maestro Crowe starttasi 40 metrin takamatkalta. Johan Untersteiner ajoi sen kierroksen juoksun jälkeen johtohevosen rinnalle. Zurich As piti keulapaikkaa aina loppusuoran alkuun. Sen jälkeen Maestro Crowe jätti sen ja purjehti helposti 100 000 kruunun voittoon ajalla 14,2/3 180 m. Petri Puro kuuluu myös omistajaporukkaan yhdessä Risto Vähätalon kanssa.

Handsome Brad ja Milligan's School iskivät yhteen rajusti kultadivisioonan lähtökiihdytyksessä. Ulf Erikssonin ajama Milligan's School eteni keulaan. Avauspuolikas kiidettiin hurjasti 06,4-kyytiä, vaikka kilpailumatka oli pitkä. Maalisuoralla Milligan's School lähti omille teilleen. Se voitti ylivoimaisesti ajalla 11,6a/2 640 m. Ble du Gers kiri takaa kakkoseksi. Stall Nikkasen ja MP Silvan omistama Short In Cash kesti hyvin kolmanneksi johtohevosen rinnalta.

Mika Forss sai tuulettaa voittoa Alessandro Gocciadoron tallin Amornero Rocin kärryillä. Hän ajoi italialaishevosen keulaan avauspuolikkaalla. Amornero Roc hallitsi ja voitti ajalla 11,7a/2 140 m.

– Tämä on tosi hieno hevonen. Se oli tänään suursuosikki ja nautti kunnioitusta, keulapaikka tuli helposti. Lopussa pidin vain sen keskittymisen yllä, voitto tuli varmasti, Forss sanoi.