MTV: Kolme helsinkiläisen jalkapallojoukkueen pelaajaa vangittiin epäiltyinä törkeistä seksuaalirikoksista

STT

Kolme helsinkiläisjoukkue Atlantis FC:tä edustavaa jalkapalloilijaa vangittiin keskiviikkona epäiltyinä törkeistä seksuaalirikoksista, kertoi MTV:n urheilu perjantaina.

MTV:n mukaan jalkapallon Kakkosessa pelaavan joukkueen seurajohto on kertonut muille pelaajille tilanteesta jo aikaisemmin harjoitusten yhteydessä. Atlantiksen joukkueenjohtajana toimiva Henrik Harvo ei kommentoinut arkaluonteista tilannetta MTV:lle tässä vaiheessa tarkemmin.

– Kolme pelaajistamme on hyllytetty joukkueestamme tutkinnan ajaksi, mutta tällä hetkellä en tiedä asiasta enempää. Joka tapauksessa tilanne on äärimmäisen vakava ja toivomme asioihin lisäselvyyttä, Harvo sanoi.

Poliisi vahvisti MTV:lle, että se tutkii seksuaalirikosepäilyjä, joihin liittyen on vangittu kolme ihmistä Helsingin käräjäoikeudessa.

STT:n käräjäoikeudesta saamista tiedoista ilmenee, että oikeus vangitsi keskiviikkona kolme ihmistä heinäkuussa tapahtuneista epäillyistä seksuaalirikoksista. Epäillyt ovat syntyneet 1990- ja 2000-luvuilla.

Yhtä heistä epäillään kahdesta törkeästä raiskauksesta. Toista epäillään törkeästä lapsenraiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Heidät vangittiin todennäköisin syin epäiltyinä, eli näyttö on vahvempi kuin kolmannella. Kolmas vangittiin syytä epäillä -perustein törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut