Golfin European Young Masters alkoi saksalaiskomennossa Vierumäellä

ESS

European Young Mastersin ensimmäinen kilpailupäivä Vierumäellä alkoi kauniissa auringonpaisteessa, mutta jo varhain aamupäivän aikana tuuli yltyi huomattavasti. Iltapäivän ryhmille muuttuneet olosuhteet aiheuttivat päänvaivaa mailavalintoihin ja Cooke-kenttä haastoi nuoret pelaajat myös griineillä. Suomalaisittain päivän valopilkku oli Leevi Hellberg.

Poikien sarjassa päivän kovimman tuloksen tauluun latoikin heti aamulla toisessa ryhmässä pelannut Tim Wiedemeyer, 65/-7. Saksalaisen mitalitililtä löytyy tältä kesältä jo poikien EM-joukkuekulta heinäkuun alusta. Poikien sarjassa viisi pelaajaa alitti ihannetuloksen. Tasaisen varmasti pelannut Leevi Hellberg jakaa kuudetta sijaa tuloksessa par. Arttu Kulmala, 83/+11, ei saanut peliään raiteilleen ja on sijalla 45.

Vierumäellä golfataan nuorten EM-kilpailut

Iltapäivällä Saksa lähti telineistä vahvasti myös tyttöjen sarjassa, ja kärkipaikkaa tuloksella 69/-3 jakaa Helen Breim sekä Tshekin Denisa Vodickova. Seitsemän pelaajaa alitti ihannetuloksen. Suomen Josefiina Anttila, 90/+18, ja Sandra Palin, 82/+10, eivät vielä saaneet parastaan irti.

Suomen joukkueella oli hankaluuksia etenkin griineillä ja niiden ympäristössä. Pelaajissa oli myös aistittavissa hieman kotikisan ja arvokisadebyytin jännitystä.

– Puttaamisen ja lähipelin kanssa saadaan petrata jatkossa, se ei ollut riittävää tänään. Perjantaina on uusi päivä, kyllä se tästä lähtee rullaamaan”, valmentaja Mikael Mustonen summasi.

Vierumäellä vastikään avatut hotellit buukattiin heti täyteen – katso kuvat uusista tiloista

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut