TWD-Länkenin Oskari Kolehmainen loppukaudeksi Ranskaan

Oskari Kolehmainen on jo kolmas lahtelaisseura TWD-Länkenistä AC Bisontine -seuraan siirtynyt pyöräilijä.. Esko Lummelampi

ESS

TWD-Länkenin Oskari Kolehmainen siirtyy loppukaudeksi Ranskaan. Osoitteena on Besançonin kaupunki ja seurana tuttu AC Bisontine. TWD-Länkenin ajajista Jaakko Hänninen ajoi Bisontinessa 2017 ja Sauli Pietikäinen 2019–2020.

– Tämä on minun urallani hyvä ja sopiva askel eteenpäin. Joukkueen kisaohjelma tulee olemaan minun kehitykseni kannalta hyvä. Nyt on vain annettava sellaiset näytöt, että paikka AC Bisontinessa on myös ensi kaudella, kertoo Oskari Kolehmainen seuran tiedotteessa.

Vantaalla asuva, elokuussa 19 vuotta täyttävä ja vielä syksyllä ylioppilastutkintoa suorittava Kolehmainen edustaa lahtelaista TWD-Länkeniä kolmatta vuotta. Hänen valmentajanaan on Teppo Karhu.

TWD-Länkenin Samuel Pökälä voitti maastopyöräilyn lyhyen radan SM-kultaa

Kolehmainen on ottanut kehityksessään tuntuvan askeleen siirryttyään junioreista U23 -luokkaan. Hän voitti kesäkuun alussa Porvoossa Ole Wackströmin muistoajon ja sijoittui epäonnesta kärsineenä neljänneksi maantiepyöräilyn SM-kilpailuissa U23 -luokassa.

U19 -luokassa hän oli kahdesti palkintokorokkeella SM-maantiellä.

AC Bisontine ajaa Ranskan amatöörien ensimmäisessä divisioonassa. Joukkue on hyvin kansainvälinen ja sen tavoitteena on kehittää ajajistaan ammattilaispyöräilijöitä.

Ranskan amatöörikilpailut ovat parantuneen koronapandemiatilanteen ansiosta päässeet kunnolla käyntiin. Kevään kilpailuja jouduttiin perumaan ja siirtämään uuteen ajankohtaan. Normaalivuodesta poiketen myös heinäkuussa ajetaan useita amatöörikilpailuja.

TWD-Länkenin Samuel Pökälä polki SM-kultaa Inarin maastomaratonilla

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut