Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

TWD-Länkenin Oskari Kolehmainen loppukaudeksi Ranskaan

TWD-Länkenin Oskari Kolehmainen siirtyy loppukaudeksi Ranskaan. Osoitteena on Besançonin kaupunki ja seurana tuttu AC Bisontine. TWD-Länkenin ajajista Jaakko Hänninen ajoi Bisontinessa 2017 ja Sauli Pietikäinen 2019–2020.

– Tämä on minun urallani hyvä ja sopiva askel eteenpäin. Joukkueen kisaohjelma tulee olemaan minun kehitykseni kannalta hyvä. Nyt on vain annettava sellaiset näytöt, että paikka AC Bisontinessa on myös ensi kaudella, kertoo Oskari Kolehmainen seuran tiedotteessa.

Vantaalla asuva, elokuussa 19 vuotta täyttävä ja vielä syksyllä ylioppilastutkintoa suorittava Kolehmainen edustaa lahtelaista TWD-Länkeniä kolmatta vuotta. Hänen valmentajanaan on Teppo Karhu.

TWD-Länkenin Samuel Pökälä voitti maastopyöräilyn lyhyen radan SM-kultaa

Kolehmainen on ottanut kehityksessään tuntuvan askeleen siirryttyään junioreista U23 -luokkaan. Hän voitti kesäkuun alussa Porvoossa Ole Wackströmin muistoajon ja sijoittui epäonnesta kärsineenä neljänneksi maantiepyöräilyn SM-kilpailuissa U23 -luokassa.

U19 -luokassa hän oli kahdesti palkintokorokkeella SM-maantiellä.

AC Bisontine ajaa Ranskan amatöörien ensimmäisessä divisioonassa. Joukkue on hyvin kansainvälinen ja sen tavoitteena on kehittää ajajistaan ammattilaispyöräilijöitä.

Ranskan amatöörikilpailut ovat parantuneen koronapandemiatilanteen ansiosta päässeet kunnolla käyntiin. Kevään kilpailuja jouduttiin perumaan ja siirtämään uuteen ajankohtaan. Normaalivuodesta poiketen myös heinäkuussa ajetaan useita amatöörikilpailuja.

TWD-Länkenin Samuel Pökälä polki SM-kultaa Inarin maastomaratonilla