Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Jalkapalloliigan jumbokamppailussa kaivattiin maalintekijää

Putoamista vastaan miesten jalkapalloliigassa taistelevat KTP ja Valkeakosken Haka eivät Kotkassa paljoa peruutelleet, mutta maalintekijää ei kummastakaan joukkueesta löytynyt.

Maaliton pistejako pidensi kotkalaisten voitottomien pelien sarjan jo yhdeksän mittaiseksi. Valkeakoskelaisille voitoton ottelu oli seitsemäs peräkkäinen.

– Tarjolla oli enemmän kuin piste. Voittojen ottaminen on meille todella vaikeaa. Pelistämme puuttuu viimeinen palanen, vaikken muista joukkueellani olleen ennen 19:ää kulmapotkua, kommentoi Hakan valmentaja Teemu Tainio.

– Meillä oli todella suuria vaikeuksia rakentaa peliä Hakan prässäyksessä, myönsi KTP:n tuore valmentaja Gabri Xatart.

KTP nousi jumbopaikalta maalierolla ohi toisen nousija AC Oulun. KTP haki toukokuussa toistaiseksi kauden ainoan voittonsa Valkeakoskelta. Nyt joukkue sai olla todella tyytyväinen pisteeseen. Haka myllytti 11 kulmapotkua ennen isäntien ensimmäistäkään. Kulmat menivät vieraiden nimiin 19–4 ja laukaukset maalia kohti 3–0.

Kotkassa omaa lukuaan suhteessa joukkueen menestykseen ovat yleisömäärät. Jumbokamppailua saapui seuraamaan 2 185 katsojaa.