Helsinki Cupissa vedettiin yli sata rankkarikisaa ja yksi 42 laukojan trilleri – "Huikeaa nähdä, mitä Helsinki Cup merkitsee 20 000 jalkapalloilevalle lapselle ja nuorelle"

Helsinkiläinen PPJ voitti Helsinki Cupin B17-sarjan finaaliottelun Helsingin Olympiastadionilla. Jussi Nukari / LEHTIKUVA

STT

Järjestyksessään 46. jalkapallon junioriturnaus Helsinki Cup päättyi lauantaina. Tänä vuonna turnauksessa urakoi pääkaupungin helteissä maanantaista lauantaihin 1 371 joukkuetta.

– Sää on ollut kuin morsian, ja iloisten elämysten lisäksi kaikille osallistujille jää muistoksi varmasti myös kiva rusketus, Helsinki Cupin toimitusjohtaja Kirsi Kavanne iloitsi turnaustiedotteessa ennen finaalipäivää.

Turnauksen verkkosivuilla naisten jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Linda Sällström antoi vinkkinsä junioreille rangaistuspotkukilpailuiden painetilaan. Vinkeille riitti kysyntää, sillä torstain ja lauantain välillä pelatuissa jatkopeleissä lauottiin yli sata rankkarikisaa.

Hurjin rankkarimittelöistä käytiin perjantaina Leppävaaran Pallon ja espoolaisen Hongan 11-vuotiaiden poikien kesken, kun välieräottelun ratkaisu vaati peräti 22 paria laukojia. Rankkarikisassa tehtiin 41 maalia 42 yrityksestä.

Tänä vuonna turnauksen menestynein seura oli 11 mestaruutta voittanut Helsingin Jalkapalloklubi.

– On ollut huikeaa nähdä, mitä Helsinki Cup merkitsee noin 20 000 jalkapalloilevalle lapselle ja nuorelle haasteellisen futisvuoden päätteeksi. Pelaamisesta välittyvä aito ilo ja yhteisöllisyys on se juttu, minkä takia tätä teemme, Kavanne sanoi.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut