Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

AC Oulun uudet vahvistukset järjestivät jymypaukun – HJK:lle kauden avaustappio Oulussa

Oulussa nähtiin lauantai-iltana jalkapallon miesten liigakauden suuryllätys, kun sarjajumbo AC Oulu voitti tappioitta edenneen sarjakärki HJK:n 2–1.

AC Oulu näytti pelillisesti ja kokoonpanon puolesta aivan toiselta joukkueelta kuin se on aikaisemmin kauden aikana näyttänyt. Toisen jakson alussa kentällä olivat kaikki viisi uutta lainamiestä, ja heistä kaikki näyttivät otteillaan olevansa ammattimiehiä.

AC Oulun maalit merkittiin uusien vahvistusten nimiin. Johtomaalin teki Liechtensteinin maajoukkuemies Dennis Salanovic, ja 2–1-voittomaalin puski 76. minuutilla hivenen onnekkaasti nigerialainen laitapuolustaja Lucky Opara.

AC Oulun HJK-taustainen päävalmentaja Jyrki Ahola otti kauden ensimmäisen kotivoiton ilolla vastaan.

– Kaikki varmaan näkivät, että joukkueeseemme tuli laatua. Meille tuli paljon nopeutta ja uhkaa, mitä on aiemmin puuttunut. Isoin juttu on se, että kun tuli hyviä pelaajia, niin jokainen meidän aikaisempi pelaaja näyttää paremmalta, Ahola tuumi.

Voitollaan AC Oulu jätti sarjan jumbopaikan KTP:lle. HJK jatkaa sarjan kärjessä.