Hollantilaistähti Arjen Robben päättää jalkapallouransa toistamiseen

Hollantilaisen jalkapallon kautta aikain suurimpiin tähtiin lukeutuva Arjen Robben, 37, päättää jalkapallouransa, kertoo pelaajan nykyinen seura FC Groningen verkkosivuillaan .

– Jos mietitään mennyttä kautta, niin peliaikani ei tyydyttänyt minua henkilökohtaisesti. Kauden päättymisen jälkeen halusin tarkoin miettiä tulevaisuuttani pelaajana. Se oli vaikeaa, sillä järki ja tunteet osoittivat eri suuntiin, kommentoi Robben.

Kesällä 2019 pelaajauransa ensimmäisen kerran lopettanut Robben palasi eläkkeeltä takaisin pelikentille viime kesänä. Tuolloin hollantilaispelaaja solmi sopimuksen Hollannin pääsarjassa pelaavan Groningenin kanssa.

– Jalkapallosydämeni halusi jatkaa eteenpäin, mutta lopettamispäätös on oikeudenmukainen ja realistinen, hollantilaispelaaja totesi.

Robben edusti urallaan Hollannin maajoukkuetta 96 ottelussa ja voitti mestaruuksia niin Mestarien liigassa, Hollannissa, Englannissa, Espanjassa kuin Saksassakin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut