Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Hollantilaistähti Arjen Robben päättää jalkapallouransa toistamiseen

Hollantilaisen jalkapallon kautta aikain suurimpiin tähtiin lukeutuva Arjen Robben, 37, päättää jalkapallouransa, kertoo pelaajan nykyinen seura FC Groningen verkkosivuillaan .

– Jos mietitään mennyttä kautta, niin peliaikani ei tyydyttänyt minua henkilökohtaisesti. Kauden päättymisen jälkeen halusin tarkoin miettiä tulevaisuuttani pelaajana. Se oli vaikeaa, sillä järki ja tunteet osoittivat eri suuntiin, kommentoi Robben.

Kesällä 2019 pelaajauransa ensimmäisen kerran lopettanut Robben palasi eläkkeeltä takaisin pelikentille viime kesänä. Tuolloin hollantilaispelaaja solmi sopimuksen Hollannin pääsarjassa pelaavan Groningenin kanssa.

– Jalkapallosydämeni halusi jatkaa eteenpäin, mutta lopettamispäätös on oikeudenmukainen ja realistinen, hollantilaispelaaja totesi.

Robben edusti urallaan Hollannin maajoukkuetta 96 ottelussa ja voitti mestaruuksia niin Mestarien liigassa, Hollannissa, Englannissa, Espanjassa kuin Saksassakin.