Pohjolakiekossa syntyi kolme SE-tulosta – kaksi lahtelaisille, yksi orimattilalaisille

ESS

Haulikkoammunnan trap-kilpailussa Pohjolakiekko GP:ssä ammuttiin kolme Suomen ennätystä viime viikonloppuna Orimattilassa.

Lahden Ampumaseuran Matti Nummela ampui uuden Suomen ennätyksen Y60-sarjassa, peruskilpailussa 120/125 ja finaalissa 18/25, yhteistulos SE 138/150. Myös Lahden Heikki Keskitalo ampui uuden Suomen ennätyksen Y70-sarjassa, peruskilpailussa 107/125 ja finaalissa 20/25, yhteistulos SE 127/150.

Joukkuekilpailussa isäntäseura Orimattilan Seudun Urheiluampujat voitti kisojen kolmannella Se-tuloksella 354. Joukkueessa ampuivat Jukka Laakso, Vili Kopra ja Juho Mäkelä. Lahden Matti Nummela, Tomi Hämäläinen ja Ari Simola olivat joukkuekisan kolmosia.

Lahden Ampumaseura menestyi Pohjolakiekossa muutenkin hyvin. Ari Simola oli miesten sarjan finaalissa toinen ja Sara Nummela naisten sarjassa toinen. Miesten sarjan voitti SSG:n Veli-Matti Matikainen ja naisten SSG:n Mopsi Veromaa. Y50-sarjassa Lahti otti kolmoisvoiton Pasi Tanhuanpään johdolla. Antti Virolainen oli toinen ja Jari Helminen kolmas.

Orimattilan Juho Mäkelä ylsi voittoihin sekä junioreissa että M20-sarjassa. Seurakaveri Samuel Ruusunen oli junioreissa toinen ja M20-sarjassa kolmas.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut