VoetbalPrimeur: Hollantilaisseura on FC Lahdessa loistaneen Jasin Assehnounin perässä

FC Espoosta FC Lahteen kesällä 2018 siirtynyt Jasin Assehnoun on jatkamassa uraansa ulkomailla. Hollantilaislähteen mukaan laitahyökkääjän uusi työnantaja on mahdollisesti Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava FC Emmen. Mirja Hussain

ESS

Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava FC Emmen on kiinnostunut FC Lahden laitahyökkääjä Jasin Assehnounista. Asiasta uutisoi hollantilainen VoetbalPrimeur-verkkosivusto.

Uutisen mukaan on hyvin mahdollista, että FC Emmen on kuluvalla kaudella viisi Veikkausliiga-maalia viimeistelleen Assehnounin uusi työnantaja. Siirtoa ei ole toistaiseksi vahvistettu FC Emmenin toimesta.

VoetbalPrimeurin julkaisun mukaan Assehnoun on yhdistetty siirtohuhuissa myös skotlantilaisseura Dundee Unitediin ja useisiin Turkin Superliigan joukkueisiin.

FC Lahti tiedotti maanantaina, että samana iltana pelattu HIFK-vierasottelu oli todennäköisesti Assehnounin viimeinen Kuhnuri-paidassa.

FC Emmen putosi viime kauden päätteeksi Hollannin pääsarjasta Eredivisiestä pykälää alemmas Eerste Divisieniin.

Assehnoun maalasi jäähyväispelissään HIFK:n nurin – "Nyt menen uuteen seuraan tekemään lisää duunia"

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut