Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Heliövaara jatkoon Wimbledonin nelinpelissä, Kontisen urakka päättyi

Suomen Harri Heliövaara ja hänen brittiparinsa Lloyd Glasspool etenivät Wimbledonin tennisturnauksen miesten nelinpelissä 16 parhaan joukkoon.

Heliövaara ja Glasspool voittivat toisella kierroksella Britannian Alastair Grayn ja Aidan McHughin 4–6, 6–3, 8–6. Molemmat parit ovat turnauksessa sijoittamattomia. Voitto on komea suoritus, sillä Glasspoolilla oli ilmeisesti loukkaantumisen takia selviä vaikeuksia liikkumisessaan.

Heliövaara ja Glasspool kohtaavat seuraavaksi Puolan Lukasz Kubotin ja Brasilian Marcelo Melon, jotka on sijoitettu kahdeksanneksi.

Heliövaara pelaa Wimbledonissa ensimmäistä kertaa grand slam -turnauksen pääsarjassa. Avauskierroksella hän voitti Glasspoolin kanssa hollantilaiset Wesley Koolhofin ja Jean-Julien Rojerin.

Henri Kontisen nelinpeliurakka sen sijaan päättyi toiselle kierrokselle. Kontinen hävisi ranskalaisparinsa Edouard Roger-Vasselin kanssa Italian Simone Bolellille ja Argentiinan Maximo Gonzalezille 6–7 (5–7), 2–6. Kontinen ja Roger-Vasselin oli sijoitettu Wimbledonissa 11:nneksi. Bolelli/Gonzalez on sijoittamaton pari.

Perjantaina Kontinen hävisi britti Heather Watsonin kanssa sekanelinpelin avauskierroksen ottelunsa..