Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Joensuusta löytyi ensimmäinen manselaiset nollannut joukkue – IPV:ltä peruuntuu tai siirtyy viisi ottelua

Viimeinenkin kauden kaikista otteluistaan vähintään pisteen saalistanut miesten Superpesiksen joukkue nollattiin, kun Joensuun Maila voitti kohujoukkue Manse PP:n lauantain ainoassa ottelussa 1–0 (4–4, 4–2).

– Lähtökohtanamme oli hemmetin huono peli viikolta. Pystyimme osoittamaan parempaa tunnetilaa, korosti toisen jakson ratkaisujuoksuissa mukana ollut JoMan Aleksi Rautiainen.

JoMa taiteili avausjakson tasatuloksen 4–4 vain viidestä kolmostilanteesta. Isännät pelasti viimeisen vuoroparin tasoittavalla tyhjän kentän kunnarin sivaltanut Kasperi Hämäläinen, joka toi tasoituksen perään tuplajuoksuna Patrik Wahlstenin kotiuttamana.

Ottelun voittojuoksu syntyi nolosti Samuel Tirkkosen tuomana, kun Aleksi Rautiaisen kopituslyönti putosi Mansen polttajien ja kopparien väliin. Jokerikotiuttaja Rautiainen toi lisäksi samassa sisävuorossa juoksun Wahlstenin keskisauman iskulla.

JoMan parhaat olivat seitsemästä kotiutuspaikastaan viisi juoksua lyönyt jokeri Wahlsten (6 kärkilyöntiä/9 yritystä) ja ykkösvahti Iiro Kuosa (0/0).

Tamperelaisista esiin nousivat kunnarilyöjät: 1+0 iskenyt Tuomas Jussila (10/11) ja 1+1 lyönyt Henri Puputti (7/9).

IPV karanteenissa pari viikkoa

Pattijoen Urheilijoiden ja Kouvolan Pallolyöjien lauantaina pelattavaksi tarkoitettu ottelu siirrettiin tai peruttiin varotoimenpiteenä. KPL pelasi tiistaina Imatran Pallo-Veikkoja vastaan. Imatralaisjoukkueessa on sittemmin todettu koronatartunta.

Suurin osa IPV:n joukkueesta on asetettu terveysviranomaisten määräyksellä karanteeniin. Karanteeni alkoi lauantaina ja jatkuu 15. heinäkuuta asti.

– Terveysviranomaisten ohjeiden mukaan nyt mennään. Koko ryhmä menee testeihin, kommentoi IPV:n urheilutoimenjohtaja Jani Valkeapää STT:lle.

Imatralaisjoukkueelle tartunnan jatkovaikutukset ovat kova isku, sillä joukkueelta siirtyy tai mahdollisesti peruuntuu kaikkiaan viisi ottelua. Pesäpalloliitto rukkaa otteluohjelmaa maanantaina, mutta tiiviissä ottelukalenterissa on niukasti tilaa siirroille.