Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Helmarien Adelina Engman, Nora Heroum ja Juliette Kemppi löysivät uudet seurat

Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen Helmarien pelaajat Adelina Engman, Juliette Kemppi ja Nora Heroum ovat löytäneet uudet seurajoukkueet.

Laidalla pelaava Engman jatkaa uraansa Ruotsin pääsarjassa Växjö DFF:n riveissä ja hänen sopimus ulottuu vuoden 2021 loppuun. Viime kauden 26-vuotias Engman pelasi Ranskassa Montpellierin joukkueessa. Engman on pelannut 74 naisten maaottelua, joissa hän on tehnyt kahdeksan maalia.

Engmanin lisäksi Växjö DFF hankki kolme edellistä kautta Englannissa Bristol Cityssä sekä London City Lionessesissa pelanneen hyökkääjä Juliette Kempin. 27-vuotias Kemppi on pelannut 58 maaottelua ja tehnyt viisi maaottelumaalia.

Växjössä pelaa myös kaksi muuta suomalaispelaajaa, Emmi Alanen ja Vera Varis.

Keskikentällä ja laitapuolustajana pelaava Nora Heroum, 26, on solminut kaksivuotisen sopimuksen Italian pääsarjaseura Lazion kanssa. Heroum pelasi viime kaudella Englannissa Brightonissa, mutta on aiemmin pelannut useita vuosia Italiassa Brescian ja AC Milanin riveissä. Heroum on pelannut Helmareissa 79 ottelua ja tehnyt yhden maalin.