Jalkapalloliigapelin tuomarivirhe oikaistiin, Auvinen välttää pelikiellon – "Pöyristyin, kun punaista näytettiin minulle"

Miesten jalkapalloliigan keskiviikkoillan ottelussa Haka–Honka tapahtunut tuomarivirhe on oikaistu. Ottelun toisella puoliajalla Hakan Eero-Matti Auvinen poistettiin kentältä suoralla punaisella kortilla, vaikka punaisen kortin arvoisen rikkeen oli tehnyt joukkuekaveri Niklas Friberg.

Tilanne näkyy Ruudun koostepätkästä selkeästi.

– Olin ainakin kahden metrin päässä tilanteesta. Ensin hämmästyin, kun ylipäätään pilkkua näytettiin. Ja sitten pöyristyin, kun punaista näytettiin minulle. Niklas kävi sanomassa tuomarille että se oli hän, jolle olisi kuulunut kortti. Ei auttanut. Oli uran ensimmäinen punaiseni, Auvinen kertasi ottelun jälkeen STT:lle.

Palloliitto tiedotti torstaina verkkosivuilla an , että kentältä poisto kohdennetaan Fribergille. Suorasta punaisesta kortista seuraa kilpailusääntöjen mukaan kahden ottelun pelikielto.

Hakan ja Hongan välinen ottelu päättyi tasan 1–1. Haka on sarjassa yhdeksäntenä. Seuraavissa otteluissa Haka kohtaa Tampereen Ilveksen ja Kuopion Palloseuran.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut