Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Orimattilalaiselle Teemu Okkolinille täyteen tuhat voittoa

Orimattilalainen Teemu Okkolin ohjasti tiistaina uransa tuhannen voiton Jyväskylän Killerin raviradalla. Pitkän linjan hevosmiehelle rajapyykin rikkoi oma valmennettava Sirun Sikke voittoajalla 33,1, joka on nelivuotiaiden tammojen uusi SE-tulos 2 600 metrin tasoitusajossa.

Okkolinin ensimmäinen voitto tuli vuonna 1995, ja sittemmin ohjastustehtäviä on kertynyt yli 11 000. Tuhannen voiton klubiin pääsy merkitsee paljon.

– Pidän sitä kovana rajapyykkinä. Olen laittanut sen tavoitteeksi joskus, kun olen valmentajaksi ryhtynyt, Orimattilassa valmennustallia pitävä Okkolin kertoo Hippoksen tiedotteessa.

Voitosta suuri osa on tullut oman tallin valmennettavilla, mutta Okkolinin ammattitaitoon luottavat myös monet valmentajakollegat.

– Ohjastaminen vaatii paljon työtä. Sitähän se on, että paljon pitää lähteä raveihin. Paljon pitää tehdä työtä sen eteen eikä se myöskään ole yhteensattumien summa. Tarvitaan hyvää henkilökuntaa ja omistajia, että tämmöiseen saavutukseen on yltänyt, Okkolin sanoo.

Tuhannen voiton klubissa on nyt 58 kuskia.