Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

FC Lahden Onni Hänninen U16-maajoukkueeseen

FC Lahden P17-joukkueen pelaaja Onni Hänninen on valittu 2005-syntyneiden poikien maajoukkueeseen. Ikäluokan ensimmäinen varsinainen maajoukkueleiri on parhaillaan käynnissä Eerikkilässä. Hänninen viihtyy pääsääntöisesti ylemmän keskikenttäpelaajan tai hyökkääjän tonteilla.

U16-leirille valittiin neljä maalivahtia ja 32 kenttäpelaajaa. Ohjelmassa on muun muassa kaksi sisäistä harjoitusottelua.

Maajoukkue-ehdokkaille järjestettiin jo kesäkuun alussa "pelileiri".

– Pelileirillä oli merkittävä rooli valinnoissa. Järjestimme sen osittain siksi, että minä ja muut valmentajat pääsimme näkemään pojat läheltä neljän päivän ajan. Tein leirin jälkeen soittokierroksen seuroihin ja olen tosi iloinen siitä, että pojat olivat olleet innoissaan leiristä. On mahtavaa, jos toimintamme boostaa arjen tekemistä, päävalmentaja Erkka V. Lehtola kertoo Palloliiton sivuilla.

Suomi valmistautuu lokakuun EM-karsintaturnaukseen osallistumalla elokuun lopussa Ukrainassa pelattavaan turnaukseen. Suomessa pelattavassa EM-karsinnassa Minihuuhkajia vastaan asettuvat Sveitsi, Bosnia-Hertsegovina sekä Gibraltar.