Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Ruusuvuori odottaa tiukkaa ottelua Marcos Gironia vastaan Wimbledonissa

Emil Ruusuvuori odottaa tiukkaa ottelua, kun hän saa vastaansa yhdysvaltalaisen Marcos Gironin maanantaina käynnistyvällä tenniksen Wimbledonin miesten kaksinpelin ensimmäisellä kierroksella. Giron ja Ruusuvuori eivät ole pelanneet aiemmin vastakkain.

– Hän on hyvä pelaaja, monta peliä viime vuoden aikana pelannut hyvin. Tulee varmasti tiukka matsi, sitä odotetaan ilolla, Ruusuvuori sanoi.

Gironin, 27, uran paras sijoitus grand slam -turnauksen kaksinpelistä on tämän vuoden Ranskan avoimesta mestaruusturnauksesta, jossa hän eteni kolmannelle kierrokselle. Ruusuvuori on maailmanlistan sijalla 79 ja Giron sijalla 65.

Ruusuvuori on harjoituksissaan totutellut ruohoalustaan.

– Tässä on hyvin päästy treenaamaan, hyvältä on tuntunut. Koko ajan oppii enemmän, miten tehdään tällä alustalla, Ruusuvuori sanoi.

Djokovic hengittää Nadalin ja Federerin niskaan

Miesten kaksinpelin ykkössuosikki on Novak Djokovic, joka tähtää 20. grand slam -turnausvoittoonsa ja kuudenteen mestaruuteen Wimbledonissa. Djokovic on voittanut tämän kauden kaksi ensimmäistä arvoturnausta, Australian ja Ranskan avoimet mestaruusturnaukset.

Kaikkien aikojen arvoturnausvoittojen listalla Djokovic on vain yhden mestaruuden päässä Rafael Nadalista ja Roger Federeristä, joiden ansioluetteloissa on 20 grand slam -kaksinpelivoittoa.

– Grand slamit ovat urani tässä vaiheessa suurin motivaationi. Olen sanonut niin jo aiemmin. Haluan ottaa kaiken irti grand slam -turnauksista, Djokovic sanoi mediatapaamisessaan.

Nadal ei pelaa tällä kertaa Wimbledonissa, ja loppukesästä 40 vuotta täyttävän Federerin viimeisin turnausvoitto Wimbledonista on kesältä 2017. Federerin polvi leikattiin kahdesti viime vuonna.

– Olen todella täällä Wimbledonissa juuri nyt ja minulla on mahdollisuus. Tiedän, että jos pääsen vauhtiin, pääsen toiselle viikolle, mikä on tavoitteeni juuri nyt, niin tulen vahvemmaksi ottelu ottelulta. Tunnen oloni henkisesti vahvaksi, Federer vakuutti.