Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Nuoret pelaavat Messilässä golfin SM-mitaleista juhannuksen jälkeen

Messilässä pelataan golfin SM-mitaleista 14- ja 16-vuotiaiden sarjoissa juhannuksen jälkeisellä viikolla. Lisää junioritähtiä nähdään Vierumäen European Young Mastersissa heinäkuun jälkipuolella.

Messilä Golfin oma junioritoiminta on voimissaan. 30.6.–2.7. järjestettävät SM-kilpailut tarjoavat seuran kasvateille tilaisuuden seurata läheltä ikäluokan kotimaisia huippuja ja rohkeimmille myös tilaisuuden kykyjensä mittaamiseen.

Messilässä ohjatuissa harjoituksissa käy yli 40 lasta ja nuorta. Määrä on viime kaudesta tuplaantunut.

– Kymmenkunta messiläläistä kiertää tänä kesänä Golfliiton Future Touria, valtaosa ensimmäistä kertaa, juniorivastaava Liisa Ruuda kertoo.

Lahtelaisseniorit menestyivät mestaruuskisoissa Naantalissa

Golfliiton kilpaurheilupäällikkö Juha Juvonen kertoo, että Future Tourilla on ollut niin paljon kilpailijoita, että kilpailukalenteria on kauden aikana täydennetty kaikkien halukkaiden saamiseksi mukaan.

Juvosen mukaan Messilän kilpailuviikko on oiva paikka antaa viimeisiä näyttöjä Vierumäellä 22.–24.7. käytävään alle 16-vuotiaiden European Young Masters -kilpailuun, jossa ikäluokka pelaa maanosan mestaruuksista. Jokainen osallistujamaa voi ilmoittaa kilpailuun kaksi tyttö- ja poikajunioria.

– Mukaan on tulossa ikäluokkansa parhaita pelaajia 30 maasta. European Young Masters -mestaruuteen ovat aikoinaan yltäneet muun muassa ammattilaishuiput Sergio Garcia ja Suzann Pettersen.