Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Nissilä aloitti KuPSin takaa-ajon – "Kun pääsee tasoihin, se tuo lisää virtaa"

Kuopion Palloseura lisäsi paukkuja toisella puoliajalla sen verran, että voitto heltisi Hongasta miesten jalkapalloliigan ainoassa ottelussa lauantaina. KuPSin ryhtiliike tuotti 2–1-kotivoiton ja nosti joukkueen liigassa kolmannelle sijalle.

KuPSin tehomiehet olivat Urho Nissilä ja Anton Popovitsh. Nissilä ampui komeasti 1–1-tasoituksen yläkulmaan 53. minuutilla.

– Kun pääsee tasoihin, se tuo lisää virtaa. Ei meidän tarvinnut muuttaa toiselle puoliajalle mitään. Ensimmäinen puoliaika oli hyvin kontrollissa, Nissilä sanoi.

Popovitsh viimeisteli voittomaalin kymmenen minuuttia Nissilän osuman jälkeen. Maalintekoa helpotti se, että Hongan maalivahti Timothy Murray liukasteli edeltäneessä tilanteessa.

KuPS oli myös auttavana osapuolena, kun Honka meni 1–0-johtoon. KuPSin kapteeni Nana Boateng menetti pallon keskialueella espoolaisille. Hongan Darren Smith pääsi ohjaamaan pallon tyhjään maaliin Jean Marie Dongoun poikittaissyötöstä.

Hongan puolustaja Dani Hatakka oli pettynyt mies.

– Menetimme pelin toisella puoliajalla 10–15 minuutissa, hän murehti.