Pelicans hankki Jokereiden ja HIFK:n entisen tehopakin – Teemu Eronen siirtyy Lahteen

Leijonissa 20 A-maaottelua pelannut puolustaja pelasi viime kauden Ruotsissa.

Teemu Eronen on pelannut Liigassa viimeksi kaudella 2018-19, jolloin hän paukutti HIFK:ssa 49 ottelussa 9+26=35 tehopistettä. Johanna Erjonsalo

ESS

Jääkiekkoliigan Pelicans on hankkinut takalinjoilleen vahvistukseksi Teemu Erosen. 30-vuotias puolustaja siirtyy Lahteen ruotsalaisseura Björklövenistä. Sopimus kattaa tulevan kauden ja sisältää option seuraavasta vuodesta.

Erosella on mittava kokemus huippujoukkueissa pelaamisesta. Kotimaan Liigassa hän on pelannut Jokereissa ja HIFK:ssa 349 runkosarjaottelua ja tehnyt niissä puolustajalle maireat 45+127=172 tehopistettä. Eronen on pelannut KHL:ssä kolme kautta ja edustanut Leijonia 20 A-maaottelussa.

Kahdella viime kaudella Erosen teholukemat ovat olleet aiempaa vaatimattomampia. Viime kauden hän aloitti Ruotsin liigan kärkijoukkueisiin lukeutuvassa Växjössä, mutta siirtyi kesken kauden sarjaporrasta alemmas Björklöveniin.

– Eronen on hyvin liikkuva kiekollinen puolustaja, joka tuo joukkueeseemme taitoa ja kokemusta. Eroselle on kaavailtu myös selkeää roolia ylivoimapuolustajana, jossa hänen parhaat ominaisuutensa pääsevät esiin, Pelicansin urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen toteaa tiedotteessa.

Pelicans vahvisti hyökkäystään 23-vuotiaalla Lukas Jasekilla – "Ottajia olisi ollut muun muassa itänaapurissamme"

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut