Vahvasti puolustava SJK löysi nyt myös hyökkäystehoja

Toni Rajamäki / STT

SJK on ollut jalkapalloliigassa tämän kauden parhaita puolustavia joukkueita, mutta pisteiden keruuta on hidastanut tehoton hyökkäyspeli. Maanantaina joukkue onnistui kuitenkin molemmissa päissä, kun seinäjokelaiset kaatoivat kotonaan Ilveksen 1–0 (0–0).

SJK onnistui luomaan etenkin toisella jaksolla hyviä maalintekopaikkoja. Muun muassa Denis Oliinyk ja Rodrigo Arciero pääsivät vapaisiin tontteihin tunnin pelin paikkeilla, mutta molemmat epäonnistuivat.

Kuparinen rikkoutui 78. minuutilla, kun Cristhian Valencia pääsi jatkamaan pallon maalin perukoille ja iskemään SJK:n kauden kuudennen osuman.

– Tämä oli askel eteenpäin hyökkäyspelin suhteen. Teimme yhden enemmän ja pystyimme luomaan useampia paikkoja. Se on hyvän joukkueen merkki, kun pystyy parantamaan peliään toisella jaksolla, iloitsi SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

SJK on päästänyt tällä kaudella seitsemässä ottelussa vain viisi osumaa, toiseksi vähiten koko sarjassa.

– Molemmat tekivät virheitä ja saivat mahdollisuutensa maalintekoon. Meillä pelaajat tekivät vääriä valintoja viimeisillä hetkillä, ja siksi emme tehneet maaleja, muotoili Ilves-luotsi Jarkko Wiss.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut