Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Kieffer Moore pukkasi Walesin tasapeliin Sveitsiä vastaan

Sveitsi ja Wales aloittivat urakkansa jalkapallon miesten EM-kisoissa 1–1-tasapelillä.

Sveitsi piti Bakussa pelatun ottelun avauspuoliajalla vastustajaansa selvästi enemmän palloa ja Wales kyttäsi vastaiskupaikkoja.

Ottelun 49. minuutilla Breel Embolo pukkasi kulmapotkutilanteesta Sveitsin ansaittuun johtoon. Toisen puoliajan edetessä Sveitsi passivoitui ja Wales sai otetta pelistä.

Tasoitus nähtiin 74. minuutilla. Asialla oli Kieffer Moore, joka pukkasi pallon lyhyenä annetun kulman jälkitilanteesta verkon perukoille.

Ottelun 85. minuutilla Sveitsi siirtyi johtoon Mario Gavranovicin osumalla. Maali kuitenkin hylättiin videotarkistuksen jälkeen paitsiona. Gavranovic oli tullut minuuttia aiemmin kentälle.

Kamppailun päätöshetkillä Sveitsi painosti, mutta Walesin puolustus ja hienosti pelannut maalivahti Danny Ward kestivät.

Wales ja Sveitsi pelaavat A-lohkossa Italian ja Turkin kanssa. Italia aloitti EM-urakkansa perjantaina kukistamalla Turkin 3–0. Lohko jatkuu keskiviikkona, jolloin Turkki kohtaa Walesin ja Italia Sveitsin.