Reipas kellisti MYPAn Kisapuistossa – nuoret lahtelaispelaajat heiluttivat maaliverkkoa

Lahden Reipas jatkoi voittojen tiellä jalkapallon 2. divisioonan A-lohkossa. Aurinkoisessa Kisapuistossa päästiin nauttimaan kunnon jalkapallojuhlasta, sillä lehtereille päästettiin jo yleisöä.

Reipas palkitsi faninsa voittamalla vanhan kiistakumppaninsa MYPAn maalein 3–2 (3–0).

– Kamppailussa oli hyvä tunnelma. Yleisöä oli myös jonkin verran aitojen ulkopuolella. Värikäs matsi, jossa kaikki varmasti viihtyivät, viirupaitojen valmentaja Tommi Kautonen sanoi.

Reipas hallitsi avauspuoliaikaa selvästi. Isännät värkkäsivät myös kolme toinen toistaan komeampaa maalia.

Viimeistelijöinä kunnostautuivat Daniel Koskipalo, Emil Yildirim ja Asaad Babiker.

– Teimme hienoja maaleja, jotka syntyivät syöttämällä ja rakentamalla. Oli upeaa nähdä, miten pojat pelasivat. Mukavaa oli myös se, että kaikki maalintekijät ovat nuoria lahtelaispelaajia, Kautonen sanoi tyytyväisenä.

Reipas rökitti MYPAn 3–2 kotiavauksessaan, katso tästä videotallenne ottelusta

Toisella puoliajalla kävi sama kuin kauden avausottelussa Keravalla. Viirupaitojen pelin taso laski, ja MYPA pääsi paremmin peliin mukaan. Kautonen myönsi suoraan, että matsin loppu meni turhan jännäksi.

– Voimme katsoa peiliin. Meillä oli 3–0-tilanteessa ihan riittävästi hyviä paikkoja niitata kamppailu pakettiin. Omalla tekemisellä teimme pelistä vaikean. Paremmalla pallollisilla pelaamisella meidän olisi pitänyt jäädyttää tilanne. Näitä sattuu. Pääasia oli kolme pistettä.

Maalintekijöiden lisäksi Reippaan onnistuja oli maalivahti Anton Munukka, joka hoiti muutamat vaaranpaikat tyylikkäästi.

– Kummatkin nuoret maalivahtimme ovat onnistuneet kauden ensimmäisissä otteluissa. Joona Halla näytti Keravalla osaamistaan ja nyt oli Munukan vuoro. Maalivahtitilanne on kunnossa, Kautonen korosti.

Reipas tarjoilee energiaa ja räiskyvyyttä – ESS näyttää viirupaitojen kotipelit suorina lähetyksinä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut