Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Suomen maalipallonaisilla tyylipuhdas aloitus Pajulahden B-sarjan EM-kisoissa

Suomen naisten maajoukkue aloitti näkövammaisten maalipallon B-sarjan Euroopan mestaruuskilpailut vahvasti torstaina Pajulahdessa. Nousua takaisin A-sarjaan tavoitteleva Suomi voitti avausottelussaan Unkarin 7–0 ja toisessa ottelussa Puolan 4–1.

– Yllättävän vähän oli tuntuman hakemista, vaikka edellisestä kansainvälisestä pelistä oli paljon aikaa. Joukkueena toimimme tosi hyvin, nyt on kaksi peliä pelattu, eikä yhtään pelitilannemaalia ole päästetty, totesi maajoukkuepelaaja Susanna Halme tiedotteessa.

Halme oli viidellä maalillaan avauspäivän tehokkain suomalainen. Iida Kauppila heitti neljä maalia ja Krista Leppänen kaksi. Jasmin Mikkola ja Azra Tayyebi tekivät Unkaria vastaan arvokisadebyyttinsä.

Suomi kuuluu nousijasuosikkeihin. Todelliseen mittariin kotijoukkue pääsee perjantaina, jolloin vastaan tulee molemmat pelinsä torstaina voittanut Tanska sekä vuoden 2024 kotiparalympialaisiin suuntaava Ranska.