Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Alaselän rasitusvamma jarruttaa Nezirin olympiatavoitetta

Suomen pika-aitureiden kärkikaartiin lukeutuvan Nooralotta Nezirin kilpailukauden aloitus siirtyy alaselän rasitusvamman vuoksi. Neziri ei ole vielä alittanut Tokion olympialaisten tulosrajaa naisten 100 metrin aitajuoksussa, mutta on luottavainen, että kuntoutuu ajoissa.

– Nyt on edessä kuntoutusjakso. Toivon, että pystyn kilpailemaan juhannuksen jälkeen ennen kuin Tokion olympiakisojen tulosraja umpeutuu, Neziri kertoi Suomen urheiluliiton tiedotteessa.

Olympiapaikan mahdollistava tulos olisi tehtävä 29. kesäkuuta mennessä, mutta mukaan voi päästä myös rankingin kautta. Nezirin ensisijainen tehtävä on saada itsensä kuntoon.

– Totta kai tämä harmittaa todella paljon, mutta olen hyvässä kunnossa ja takana on hyvä hallikausi, joten olen luottavainen olympialaisten suhteen, EM-hallikisojen nelonen sanoi.