Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

SJK:n Ville Tikkanen nautiskeli luonnonnurmesta ja kauden avausvoitosta tutussa kaupungissa

SJK:n oululaiskasvatti Ville Tikkanen oli tyytyväinen mies kotikaupungissaan lauantai-iltana. SJK nappasi kauden avausvoittonsa miesten jalkapalloliigassa kaadettuaan AC Oulun vakuuttavasti 2–0.

– Tosi hyvät tunnelmat, ja olen tosi tyytyväinen peliin ja tulokseen. Vihdoin saimme pidettyä nollan omissamme ja kairattua kolme pistettä kahden tahmean tuloksen jälkeen.

SJK sai pelin alussa käsivirheestä tuomitun rangaistuspotkun, mutta Juhani Pennanen torjui Jake Jervisin laukauksen.

Pelin avausmaali syntyi toisella jaksolla käsivirheestä tuomitusta vapaapotkusta. Joonas Lepistö siivosi Pyry Hannolan laukauksen paluupallon verkkoon.

Jervis pääsi paikkaamaan epäonnistumisensa 61. minuutilla syntyneellä 2–0-osumalla.

Ottelu oli SJK:lle kauden ensimmäinen vieraissa ja ensimmäinen luonnonnurmella.

– Kyllähän nurmi on aina parempi, ja ainakin itse tykkään siitä. Se tuntuu kunnon futikselta, kun pääsee nurmelle, Tikkanen sanoi.

Nousijajoukkue AC Oulu on aloittanut kautensa kolmella tappiolla, eikä se ole ollut lähellä pistettä vielä kertaakaan.

Oulu on edelleen koronaepidemian kiihtymisvaiheessa, mutta AC Oulu sai ottaa lohkotulle Raatin stadionille 400 katsojaa. Yleisömääräksi ilmoitettiin 379 katsojaa.