Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Gianna Sisu kirkasti hopeasijansa oikealla hetkellä Vermossa

Vermon raviradan vastikään lanseeraama Tuplaa voittosumma -lähtö kisattiin keskiviikkona enintään 5 000 euroa ansainneiden kesken. Hurjavauhtisen kilpailun muhkean ykköspalkinnon vei Isto Kuisman tallin Gianna Sisu.

Tuplaa voittosumma -lähdössä matkavauhti lipsahti rajuksi, ja taustallakin ravanneet saivat mahdollisuutensa otella parhaista paloista. Kärkivaljakoiden takana matkannut Jukka Torvisen ajokki Gianna Sisu tsemppasi tasaisessa maaliintulossa parhaiten ja ansaitsi 5 000 euron ykköspalkinnon.

Kahdeksan kertaa aikaisemmin kilpaa ravannut Gianna Sisu oli sijoittunut toiseksi peräti kuusi kertaa, mutta voittanut se ei ollut.

– Tuli kyllä oikeaan paikkaan avausvoitto, GIanna Sisun osaomistaja-valmentaja Isto Kuisma iloitsi.

– Kyllä lämmittää mieltä, että näin kävi. Se oli huippusuoritus hevoselta ja kuskilta.

Ala-Rantala tuplavoittaja

Kauhavalaisen Antti Ala-Rantalan ravireissu Vermoon sujui loistavasti, kun kahdella hevosella tuli kaksi voittoa.

Ala-Rantalan valmentama ja ohjastama mahtivireinen Kleppe Spödå otti jo kolmannen voittonsa vain yhdeksään päivään. Mr Marvelous toi Ala-Rantalalle toisen ykköstilan, kun runttasi lähtönsä parhaaksi johtavan rinnalta.

Toinen kerta toden sanoi

Suomessa toista kertaa kerran kisannut Borin T.N. ei pystynyt vielä huhtikuussa Lahdessa taustavoimiensa odottamaan esitykseen, mutta Vermossa 5-vuotias todisti kykynsä. Antti Teivaisen ohjastama ruuna sai vauhdikkaassa juoksussa loistoreissun johtavan takana, josta Juuso Holttisen valmennettava karkasi kirivaiheessa ylivoimavoittoon.

– Viimeksi mentiin hevosta etukäteen kehumaan. Aina, kun ennakkoon kehuu, ei mene silleen kuin luullaan. Hyvä, että se nyt onnistui, Antti Ruokonen Borin T.N.:n taustavoimista huokaisi.

Tammalähdössä Jarmo Saarelan ohjastama Tutuks tuli väkevimmin maaliin asti ja löi voittomatsissa vetotöistä vastanneen Suvelan Unelman lopulta helposti.

Toto65-voittoon ylsi myös Making Match. Täysosumalla voitti 214,92 euroa, viidellä oikein sai 9,72 euroa.