Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Bullsin pudotuspelihaaveet haihtumassa – Lauri Markkanen heitti 11 pistettä

Lauri Markkasen edustaman Chicago Bullsin pudotuspelihaaveet ovat haihtumassa koripallon NBA:ssa. Bulls hävisi kotonaan Brooklyn Netsille 107–115.

Vaihdosta peliin tullut Markkanen heitti 11 pistettä ja keräsi kaksi levypalloa. Hän pelasi 19 minuuttia. Suomalainen onnistui seitsemästä kolmosyrityksestään kolmessa.

Bullsilla on runkosarjaa jäljellä kolme ottelua. Joukkue on itälohkossa 11:ntenä, kun sijoilta 7–10 pääsee pudotuspelikarsintaan. Kymmenentenä oleva Washington Wizards on napannut chicagolaisia kolme voittoa enemmän. Myös Wizardsilla on runkosarjaa jäljellä kolme ottelua.

Itälohkon kakkosena oleva Nets piti ottelua kontrollissaan alusta loppuun. Lopussa kotijoukkue löysi kirivaihteen, mutta Nets piti Bullsin kurissa.

Netsin ratkaisuvoimasta kertoo, että joukkueesta kahdeksan pelaajaa ylsi kaksinumeroiseen pistesaldoon. Vieraiden korkeimman pistemäärän heitti Kevin Durant, joka rohmusi 21 pistettä ja antoi kahdeksan korisyöttöä.

Bullsin ykköstykki oli jälleen Zach LaVine, joka heitti peräti 41 pistettä. Vähintään kymmenen pistettä heittivät myös Coby White (16), Nikola Vucevic (12), Daniel Theis (10) ja Markkanen.

– Zach teki kaikkensa kannatellakseen meitä. Tarvitsimme sen, koska paljon muita asioita ei tapahtunut, Bullsin päävalmentaja Billy Donovan harmitteli uutistoimisto AP:lle .

Seuraavaksi vastassa Toronto

Bullsin kolmen peräkkäisen pelin voittosarja katkesi. Joukkueen runkosarja päättyy kotipeliin Torontoa, vieraskamppailuun Netsiä ja kotiotteluun Milwaukeeta vastaan. Bulls isännöi Torontoa Suomen aikaa varhain perjantaina.

Muut Suomen aikaa varhain keskiviikkona pelatut ottelut päättyivät seuraaviin lukemiin: Charlotte–Denver 112–117, Detroit–Minnesota 100–119, Boston–Miami 121–129, Toronto–LA Clippers 96–115, Indiana–Philadelphia 103–94, Memphis–Dallas 133–104, Milwaukee–Orlando 114–102, Golden State–Phoenix 122–116, LA Lakers–New York 101–99 ja Sacramento–Oklahoma City 122–106.

Lakersin ja Knicksin välinen ottelu ratkesi jatkoajalla. Voitto oli Lakersille tärkeä, sillä joukkue elättelee toiveita pääsystä suoraan varsinaisiin pudotuspeleihin.