Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Ilves esitteli uudet kolumbialaisensa HJK-tappiossa – ”Välähdyksiä siellä täällä”

Tampereen Ilves esitteli uudet kolumbialaisvahvistuksensa jalkapalloliigassa tiistain 0–3-kotitappiossa HJK:lle. Roger Torresin ja Jean Carlos Blancon sopimukset julkaistiin vasta ottelupäivänä, mutta Ilves-käskijä Jarkko Wiss juoksutti molemmat kentälle puoliajalla kolmen maalin tappioasemassa.

– Olihan siinä välähdyksiä siellä täällä, mutta en lähde arvioimaan liian tarkasti vielä, Wiss sanoi.

Ilveksen hyökkäyspäätä vahvistavien Torresin ja Blancon lisäksi Tampereella siirtonsa valmistumista odottaa niin ikään kolumbialainen Hernan Luna.

– Kolumbialaisia on ollut tarjolla ennenkin. Sarjat loppuivat siellä sopivasti, ja koronan takia työluvat Afrikkaan ovat aika tukossa, Wiss avasi uutta Kolumbia-yhteyttä.

HJK:n päävalmentaja Toni Koskela vaihtoi tiistaiksi kuusi pelaajaa lauantain cup-finaalitappion jäljiltä.

Casper Terho, 17, nousi ensimmäistä kertaa avauskokoonpanoon ja ampui kauden toisen osumansa pienestä kulmasta ylänurkkaan.

– Heti on tullut hyviä onnistumisia, eikä mitään rumiakaan maaleja. Alkulämmöillä oli jo hyviä vetoja ja jalka kuumana, niin annoin palaa, Terho iloitsi.