Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Orimattilan Heli Laineelle kaksi EM-hopeaa kahvakuulan maratonkisoista

Orimattilalainen Heli Laine saavutti kaksi hopeaa kahvakuulaurheilumaratonin, IKFM, Euroopan mestaruuskisoista, jotka järjestettiin verkossa 25. huhtikuuta ja 5. toukokuuta välisenä aikana.

Puolen tunnin maratonilla Laine teki avoimessa -70 kilon luokassa 25 kilon kuulalla 276 toistoa ja tunnin kilpailussa samassa luokassa 20 kilon kuulalla 616 toistoa, joka on myös Suomen ennätys.

– Olin painoluokkani ainoa joka nosti painavimmilla kuulilla. Se ei nyt ihan riittänyt ykköspaikkaan, vaikka kerroin on isompi kuin niillä, jotka tekevät sarjansa kevyemmillä kuulilla. Nostin omat suoritukseni varman päälle ja tiputin tahtia lyhyemmässä kilpailussa selvästi SM-nostoon verrattuna, ettei turhia hylsyjä tulisi, kommentoi kaksinkertainen hopeamitalisti.

– Maratonkisassa kättä saa vaihtaa niin usein kuin haluaa, mutta kuula ei saa tippua käsistä ennen kun aika on täysi. Tuomarilinja oli ankara ja online muutenkin haastava niin nostajille kuin tuomareille, joiden väliltä puuttuu kommunikaatio toisin kuin livekisoissa, Laine jatkoi.