Chelsea lepyttelee kiukustuneita kannattajiaan – fanien edustajille pääsy heinäkuusta lähtien seurahallituksen kokouksiin

Chelsean (sinisissä pelipaidoissa) organisaatio on päättänyt, että kannattajien edustajilla on heinäkuun alusta lähtien pääsy Chelsean hallituksen kokouksiin. AFP / LEHTIKUVA

STT–AFP

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelaava lontoolaisseura Chelsea lepyttelee taannoisesta superliigakohusta suivaantuneita kannattajiaan. Seura on päättänyt, että kannattajien edustajilla on heinäkuun alusta lähtien pääsy Chelsean hallituksen kokouksiin.

Chelsea on yksi kuudesta Englannin Valioliigan ja kaikkiaan 12 eurooppalaisseurasta, joka oli toissa viikolla valmis perustamaan huippujalkapallon Superliigan. Eliittiliiga erkaantuisi esimerkiksi Euroopan jalkapalloliiton Uefan Mestarien liigasta. Hanke hautautui parissa vuorokaudessa seurakannattajien raivokkaaseen vastustukseen.

Chelsea on arvostelua vaimentaakseen varannut kolmelle kannattajiensa edustajalle pääsyn seuran hallituksen kokouksiin. Vaaleilla valitut edustajat saavat alustavasti osallistua neljään kokoukseen vuodessa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut