Kuuntele Hockey Time -podcast tästä: "Hölölle" ja "Hanulle" kymppiplussat – Pelicans tarvitsee ykkösvahdin, kiekollista puolustustaitoa, kärkisentterin ja pari maalintekijää

Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä ja Leijonien MM-leirille suuntaava kapteeni Hannes Björninen ansaitsevat suurta ylistystä. Moni voi ottaa elämäniloa huokuvista roolimalleista opikseen.

Pelicansin hyväntuulisuutta huokuva päävalmentaja Tommi Niemelän on tartuttanut elämäniloista asennetta kaikkiin lahtelaisseuran ympärillä hengittäviin tahoihin. Katja Luoma

ESS

Kauden 2020–21 viimeisen Hockey Time -podcastin puheenaiheet:

– Välieriin matkannut TPS käynnisti Pelicansin kesäloman niukimmalla mahdollisella erolla. Iikka Kangasniemi ja Hannes Björninen kuskasivat lahtelaiset kahteen turvalliseen voittoon. Kaikkia yhden maalin pelit kääntyivät sen sijaan turkulaisten eduksi. Filmaaminen ei ole kuulunut eikä kuulu jääkiekkoon (00:11).

– Lähestulkoon täydellisen kauden pelannut Pelicans-kippari jättää lahtelaisseuraan galaksin kokoisen aukon. Lahtelaismiehistön lopputodistuksista löytyy kaksi erinomaista arvosanaa, paljon kiitettäviä ja tyydyttäviä sekä muutama välttävä tai heikko. (06:22).

– Rehellinen renkaidenpumppauspuheenvuoro elämäniloa pursuavalle Pelicans-valmentaja Tommi Niemelälle (18:22).

– Lahtelaisten ensi kauden joukkueen rakentuminen on hyvällä mallilla. Jokainen pelipaikka huutaa kuitenkin vielä ykköskorin hankintaa. Kuka paikkaa tshekkivahti Patrik Bartosakin mahdollisen lähdön? Mistä löytyy kiekollisesti pätevä puolustaja? Kuka tai ketkä tekevät maalit? Pelaajien sopimustilanteet olivat avoin keskustelun aihe lahtelaisten kopissa. Lukko uusii mestaruuden 58 vuoden tauon jälkeen (21:32).

– "Oikein paljon kiitoksia". Hokipodi kiittää kuuntelijoitaan kuluneesta kaudesta Tommi "Hölö" Niemelä -potpurilla (30:24).

Millaisia kouluarvosanoja sinä annat Pelicansin päättyneen kauden miehistölle? Kommentteja, risuja tai ruusuja voit lätyttää tämän jutun alle tai Twitterissä tilille nimeltä Hockey Time Lahti (@HokiPodi) ja aihetunnisteella #hokipodi.

Parven jättävän Pelicans-kapteenin takana marinoitui uusia vastuunkantajia – "Loppukaudesta tuntui, ettei osuisi edes jalkapallomaaliin"

Suomen rajojen ulkopuolelle kosiskellun Patrik Bartosakin ovi on edelleen raollaan myös Pelicansin suuntaan – Filip Chlapikin kanssa keskusteluja ei ole käyty

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut