Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Kanadan F1-gp jää jälleen ajamatta – Turkki paikkaa kesäkuun kalenterin

Formula 1 ilmoitti keskiviikkona, että kauden seitsemännen MM-osakilpailun paikka muuttuu. Kesäkuun 13. päivän Kanadan gp peruuntuu, ja sen korvaa Turkin gp.

F1:n mukaan Kanadassa voimassa olevat koronaviruksen aiheuttamat matkustusrajoitukset ja karanteenisäädökset eivät mahdollista Kanadan kisaa. Montrealissa kisattava Kanadan gp jäi ajamatta myös viime vuonna. F1 ilmoitti, että pääsyliput sekä viime että tältä vuodelta kelpaavat ensi vuoden kisaan.

Turkki palasi F1-kalenteriin yhdeksän vuoden tauon jälkeen viime marraskuussa. Lewis Hamilton varmisti Istanbulissa uransa seitsemännen maailmanmestaruuden.

– Olemme totta kai pettyneitä siihen, ettemme pääse Kanadaan. Mutta olemme innoissamme siitä, että Turkki isännöi gp-kisaa 2021. Viimevuotinen kisa oli mahtava, ja rata tarjoaa hienoja taisteluhetkiä, F1:n toimitusjohtaja Stefano Domenicali totesi.

F1-kausi jatkuu tänä viikonloppuna Portugalin gp:llä. Turkkia ennen ajetaan Espanjassa (9. toukokuuta), Monacossa (23. toukokuuta) ja Azerbaidzhanissa (6. kesäkuuta).