Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Mediaväite: Messi saanut "tarjouksen josta ei voi kieltäytyä" – voisi tyrkätä Mbappea Real Madridin syliin

Jalkapalloikoni Lionel Messin ympärillä porisee kattilallinen huhuja harva se päivä. Tuoreimpana on brasilialaismedian TNT Sports Brasilin väite, jonka mukaan ranskalaisjätti PSG olisi lähestynyt Messin edustajia "tarjouksella josta ei voi kieltäytyä". Asiasta kertoi espanjalaislehti AS.

TNT Sports Brasilin mukaan Barcelonaa edustava, kesäkuussa 34 vuotta täyttävä Messi saisi PSG:ltä kaksivuotisen sopimuksen, jossa olisi myös optio kolmannesta vuodesta. AS huomauttaa, että mikäli Messi ei lopulta kieltäydy tarjouksesta, vaikutusta olisi myös PSG:n huippumiehen Kylian Mbappen osalta.

Mbappen PSG-sopimus umpeutuu ensi vuonna, ja huhuissa pyörinyt hänen siirtymisensä Real Madridiin voisi AS-lehden mukaan saada kenties ratkaisevaakin lisätyrkkäystä PSG:n Messi-hankinnasta. PSG:n kun olisi kevennettävä palkkakulujaan mahduttaakseen Barcassa 71 miljoonan euron vuosipalkkaa kuittaavan Messin palkka budjettiinsa.

Siirtopalapelin yhtenä osasena on myös PSG:n brassitähti Neymar. Hän on intoillut jo muutamaankin otteeseen mahdollisuudesta pelata yhdessä Messin kanssa ensi kaudella.