Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Uskomaton Aetos Kronos ykkönen, Nadal Broline hienosti toinen

Jerry Riordanin valmentama ja Heli Tarrimaan hoitama Aetos Kronos eteni Paralympiatravetin karsinnan voittoon Halmstadissa lauantaina, vaikka juoksusta tuli vaikea. Onkel Invest Oy:n omistama Nadal Broline ravasi arvokkaan kakkossijan.

Handsome Brad ja Cyber Lane iskivät yhteen alkumatkalla. Handsome Brad piti keulat. Avauspuolikas kiidettiin 06,9-vauhtia. Nadal Broline jäi vetämään toisen radan jonoa. Aetos Kronos lähti takaa etenemään kolmatta rataa pitkin. Kun eteen nousi Heart Of Steel, Aetos Kronoksen vauhti hidastui, ja se haparoi. Magnus A Djuse sai Aetos Kronoksen askelilleen ja ajoi uudelleen eteenpäin.

Aetos Kronos sai keulapaikan loppukaarteen alussa ja paineli väsymättömästi voittoon ajalla 12,0a/2140m. Esitys oli vuoden kovin ja lupaa menestystä kaikkien kovimmissa kisoissa. Voitto toi paikan Paralympiatravetin finaaliin.

– Aetos Kronos on vielä kuin lapsi, se vain leikkii, eikä kasva aikaiseksi. Siinä ei ole mitään heikkouksia kilpahevosena, se ravaa todella helposti kovaa. Olen tosi ylpeä Aetoksesta, Heli Tarrimaa sanoi.

Björn Goopin ajama Nadal Broline oli todella hyvä ja uhkasi jopa voittajaa. 11-vuotias teräsruuna kiri kakkoseksi ohi Heart Of Steelin.

– Nadal Broline oli tänään tosi urhea ja tsemppasi hyvin, Goop kiitteli.