Lukko rankaisi Ilveksen jäähyistä

Asko Tanhuanpää / STT

Ilveksen kurittomuus ja toisaalta myös jatkuvan paineen pakottama kiire koitui tamperelaisten kohtaloksi, kun joukkue kohtasi tiistaina toisessa puolivälieräottelussa Rauman Lukon Kivikylän Areenalla. Kotijoukkueen neljästä maalista sekä Eetu Koivistoisen 1–0 että Anrei Hakulisen 3–1 syntyivät ilvespelaajan kärvistellessä jäähypenkillä. Loppunumerot 4–1 sijoitti Hakulinen ilvesvahti Eetu Mäkiniemen tyhjäksi jättämään maaliin 21 sekuntia ennen ottelun päättymistä.

– Pelasimme paremman ottelun kuin maanantaina, paransimme huomattavasti. Hyvin tasapainoinen ottelu ja ansaittu voitto. Nyt kerätään niin henkistä kuin fyysistäkin energiaa torstaille. Harjoittelut on harjoiteltu ja keskitytään lataamaan akkuja. Kova peli on varmasti tulossa, kun Ilves taistelee henkensä edestä, Lukon valmentaja Erik Hämäläinen selvitti.

Ilves antoi puolivälieräsarjaa nyt puhtaasti 2–0 johtavalle Lukolle tasoitusta jo ennen ottelua alkua, kun kesken maanantain avauspelin pukukoppiin talutettu varakapteeni Panu Mieho ei toipunut pelikuntoon. Tiistaina sairastuvalle talutettiin puolestaan mitä ilmeisimmin polvensa loukannut Miro Nalli.

– Parempi voitti. Eetu Mäkiniemi antoi meille mahdollisuuden kilvoitella voitosta, mutta muuten emme ihan pystyneet haastamaan Lukkoa. Erikoistilanteet hävittiin ja heikompia oltiin myös 5-5 pelissä. Torstaiksi on löydettävä jostain energiaa sekä kamppailu- ja luisteluvoimaa, Ilveksen vastuuvalmentaja Jouko Myrrä tiivisti.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut