Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

KalPa raivasi tiensä kuuden parhaan joukkoon – Ässien kausi tappiolliseen päätökseen

Ässien ja KalPan välisessä miesten jääkiekkoliigan ottelussa pisteiden merkitys oli iso vain toiselle joukkueelle. KalPa tarvitsi pelistä kolmen pisteen voiton, jotta joukkue saisi raivattua tiensä suoraan puolivälieriin eli kuuden parhaan joukkoon.

Sen KalPa myös onnistui tekemään. Ottelu Porissa päättyi tulokseen 1–6 (1–0, 0–3, 0–3). KalPa oli lopulta runkosarjassa viides, ja pudotuspeleissä avausvastustaja on Tappara.

– Pelattiin aika hyvä kuusikymppinen. Erittäin tyytyväisiä ollaan lopputuloksesta, kaksi maalia KalPalle tehnyt Balazs Sebok sanoi.

– Nyt odotetaan innolla pudotuspelien alkua. Tavoite oli päästä kuuden parhaan joukkoon, ja sen teimme. Nautitaan tämä ilta tilanteesta, ja sitten valmistaudutaan tulevaan.

Ässien kausi päättyi samalla tavalla kuin se on edennyt oikeastaan koko ajan, pettymykseen ja keskinkertaiseen suoritukseen. Porilaisten sijoitus runkosarjassa on 12:s. Joukkue hävisi kuusi viimeistä peliään ja voitti vain kolme 21:stä viime ottelustaan.