Äänekosken Huima oli liian vahva vastus – Team Pajulahden kausi päättyi välierätappioon

ESS

Team Pajulahden kausi päättyi 93–108-kotitappioon koripallon 1 divisioona B:n toisessa välieräpelissä Äänekosken Huimaa vastaan.

Lahtelaiset aloittivat kotiottelun pirteästi ja pysyivät hyvin vieraiden kovassa vauhdissa mukana. Puoliajalla Team Pajulahti johti peliä pisteellä. Kolmannen jakson alussa Äänekoski siirtyi 12 pisteen johtoon, kun Lahdella oli vaikeuksia hyvien heittopaikkojen luonnissa ja viimeistelyssä.

Kotijoukkue sinnitteli kuitenkin vielä takaisin peliin mukaan ja onnistui kaventamaan eron jakson päätteeksi vain neljään pisteeseen. Kova tempo ja virhevaikeudet alkoivat kuitenkin näkyä Team Pajulahden otteissa päätöskympillä. Vieraiden amerikkalaiskaksikko oli myös kovassa vireessä nakuttaen yhteensä 60 pistettä.

Team Pajulahden päävalmentaja Mike Oppland oli tappiosta huolimatta ylpeä nuoren joukkueensa otteista.

– Oli hienoa nähdä pelaajien ottavan isoja kehitysaskeleita läpi kauden ja että jokainen oli sitoutunut yhteiseen tekemiseen. Tästä on hyvä jatkaa ensi kaudelle.

Pajulahden tehokkain oli hyvän kevätvireen löytänyt Arttu Nykänen (18/4). Joukkueesta erottui myös vaihtopenkiltä hyvin virtaa tuonut Toni Soininen (14/2).

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut